Welke talen zijn een must om te spreken? Lees het hier!


Ben jij een echte taalliefhebber, of heb jij meerdere taal apps gedownload op je telefoon, zonder resultaat gehad? Volg een taaltraining bijvoorbeeld, waar jij je wereld snel mee kunt vergroten. Om je te helpen, hebben wij wat wereldtalen voor je op een rijtje gezet.

Spaans als een van de grootste wereldtalen 

Wist jij dat Spaans momenteel een van de grootste wereldtalen is, en na het Mandarijn-Chinees op het lijstje meest gesproken taal in de wereld staat? Wanneer jij een taaltraining Spaans volgt, kun je je niet alleen verstaanbaar maken in Spanje, maar ook in Zuid- en Midden-Amerika. Daarnaast is het leren van Spaans een ideale toevoeging voor de professionele communicatie binnen jouw organisatie, omdat het ervoor kan zorgen dat jullie meer territorium in het buitenland kunnen ontwikkelen. Spaans lijkt misschien een lastige taal om te leren, maar toch is het een van de eenvoudigste talen om te leren. Dit komt doordat het een fonetische taal is: de meeste woorden spreek je precies zo uit als ze geschreven staan. Onwijs voordelig dus!

Het leren van Engels is een echte must voor je professionele communicatie

Dit is wellicht een inkoppertje, maar de Engelse taal kan natuurlijk niet van dit lijstje ontbreken. Engels is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze maatschappij en wordt door mensen over de hele wereld het meeste gebruikt als tweede taal. Het hebben van een goede basiskennis van Engels is dus echt een must. Niet alleen ideaal voor in Engeland of in Amerika, maar ook in Australië en veel grote delen van Azië en Afrika spreken ze Engels als tweede taal. Volg een taaltraining die bij jouw situatie past: wil je je Engels verbeteren voor op de werkvloer? Zorg er dan voor dat je een zakelijke cursus volgt. Dan leer je precies de termen en uitspraken die jij nodig hebt in de zakenwereld. 

Vergroot je zakelijke wereld en volg een taaltraining Chinees

Economisch gezien komen we er niet meer onderuit: China wordt elke dag belangrijker in ons leven. Om deze reden kan het dus ook een verstandige keuze zijn om een basiskennis van Chinees op te doen. Zeker wanneer je werkzaam bent in de zakenwereld is dit een pré: het spreken van Chinees kan zomaar deuren voor je openen die anders gesloten bleven. Voor het leren van Chinees is het wel aan te raden om dit te doen door middel van een taalcursus. Chinees is namelijk niet zo gemakkelijk te leren als Spaans, want het is een toontaal. Dit betekent dat een woord zomaar een andere betekenis kan hebben wanneer je het op een andere manier uitspreekt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *