Uitgeven van eigen boek: dit is de basis

Je hebt een prachtig verhaal geschreven. Tijd om deze met de wereld te delen! Een boek uitgeven lijkt eenvoudig, maar er zijn zeker wat aandachtspunten waar je rekening mee dient te houden. Met deze basiskennis kom je al een heel eind. Binnen no time ligt jouw boek in de schappen!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overig

Welke studieboeken moet je gebruiken om je voor te bereiden op je examen?

De examenperiode is voor elke middelbare scholier veel leren. Je moet alles wat je de afgelopen jaren hebt gedaan leren want al die dingen kunnen terugkomen op je examen. Dit is dan ook erg veel werk en het is dan ook moeilijk om alle lesstof weer helemaal uit je vorige boeken te leren. Meestal heb… Lees verder Welke studieboeken moet je gebruiken om je voor te bereiden op je examen?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overig

De school app maakt boeken overbodig?

Apps, tegenwoordig worden ze door bijna iedereen in het dagelijks leven wel gebruikt. Ze maken een groot deel van ons leven uit en hebben allerlei handige functies die tegenwoordig zelfs handicaps dragelijk kunnen maken. Onze technologie is tegenwoordig ongelooflijk geavanceerd. Daarnaast worden school apps tegenwoordig steeds meer opgenomen in het onderwijs. Alle boeken in een… Lees verder De school app maakt boeken overbodig?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Gadgets

We zijn live!

De Boekenfabriek is weer tot leven geroepen. Als 1 van de oudste Nederlandse portalen voor liefhebbers van boeken verdient het volgens ons nog steeds een plek op het internet. De komende periode zullen we de beste boeken van België en Nederland voor je verzamelen en op onze homepage plaatsen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overig